Maatwerk - niets is onmogelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google Plus

Naast het ontwikkelen van CMS-websites maken wij ook op maat gemaakte database applicaties. U kunt denken aan offerte-systemen, personeelsrooster, crm-systemen etc.. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag. Wij kunnen deze systemen in de CMS-website integreren, maar het bestaat ook om deze los van uw website te bouwen. Onderstaande applicaties hebben wij voor onze klanten gebouwd.

In CMS-website

Botenmodule

Voor Guus Watersport, Overwijk Jachtbemiddeling, Kriesels Scheepsmakelaar BV en zoekeenboot.nl hebben wij in de CMS-website een botenmodule gemaakt. Beheerder en bezoeker kan eenvoudig boten plaatsen en beheren. Foto's kunnen eenvoudig worden ingevoerd, verkleint en met een beeldmerk worden voorzien. Teksten worden ook automatisch vertaald naar verschillende talen. Verder is de applicatie voorzien van een favorietenlijst voor bezoekers, downloaden van pdf-bestand van een boot, contactformulier bij elke boot, zoekcriteria, filters voor makkelijk zoeken naar de boot, etc., etc.

Extern

Offerte-systeem

Zo hebben wij voor Kwartier Noord een offerte systeem ontwikkeld. Met een paar klikken wordt een offerte in pdf-bestand gemaakt. De offertes en klantgegevens worden opgeslagen in de database, waardoor op eenvoudige wijze de offerte opgehaald en aangepast kan worden.

Personeelsrooster

Voor Kwartier Noord hebben we een personeelsrooster applicatie ontwikkelt. Het bedrijf kan via internet het personeel inroosteren voor bepaalde diensten. Het personeel krijgt hierover geautomatiseerde berichten. Tevens kan het personeel via de applicatie verlof aanvragen en beheerder kan deze goedkeuren. Personeel kan ook het rooster zien van collega's. 

CRM-systeem

Voor Kriesels Scheepsmakelaar BV hebben wij een eenvoudig CRM-systeem ontwikkeld. Via de website kunnen mensen zich aanmelden voor een nieuwsbrief en deze gegevens worden opgeslagen in het CRM-systeem. Tevens kan de gebruiker ook zelf gegevens, categorieën invoeren en aanpassen.

XML-Feeds

Voor verschillende klanten hebben we XML-feeds ontwikkeld. Hierdoor komen gegevens / producten uit de website beschikbaar voor plaatsing naar andere websites. Voor Modoc Uitzendbureau hebben we xml-feeds gemaakt voor automatische plaatsing naar uitzendbureau.nl. Voor Trippl hebben we feeds gebouwd voor Google Merchant en TradeTracker.

Scrapers

Wij ontwikkelen voor allerlei doeleinde zogenoemde "scrapers". Dit houdt in dat wij gegevens van anders sites in uw eigen site kunnen laden. Voor zoekeenboot.nl hebben wij scrapers ontwikkelt om XML-bestanden in te laden, maar ook om gegevens incl. foto's van sites te kopiëren in hun eigen site.

Voor TreegCD hebben wij een scraper ontwikkeld om albumfoto's van de aangeboden cd's op te zoeken bij externe sites en deze in te laden in de eigen webshop.

Geïnteresseerd?

Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.